Spor dünyası yasta

Spor dünyası yasta
Depremin ağır bir tabloya sebep olduğu Malatya’daki kayıplar spor camiasını yasa boğdu. TVF Erkekler Voleybol 2’inci Lig 6’ıncı Grupta play-off mücadelesi veren Malatya Büyükşehir Belediyespor takımı oyuncularının da kaldığı...

Depremin ağır bir tabloya sebep olduğu Malatya’daki kayıplar spor camiasını yasa boğdu. TVF Erkekler Voleybol 2’inci Lig 6’ıncı Grupta play-off mücadelesi veren Malatya Büyükşehir Belediyespor takımı oyuncularının da kaldığı Kırçuval Oteli yıkıldı;15 sporcu enkaz altında kaldı.

Kurtarma çalışmalarının sürdüğü Malatya’dan dün acı haber geldi.

Merinos Voleybol’un 27 yaşındaki smaçörü Betül Çakır ve voleybolcu eşi Bedrettin Çakır’ın ölümü Voleybol camiasını yasa boğdu.

Futbolda ise BAL Ligi ekiplerinden Kahramanmaraş İstiklalspor forması giyen Taner Kahriman da deprem sonrasında vefat etti. Enkaz altında bulunan 25 yaşındaki futbolcunun hastanede yaşamını kaybettiği belirtildi.



KALECİ AHMET İÇİN YARDIM ÇAĞRISI
Enkaz altında kalan Yeni Malatyaspor’un kalecisi Ahmet Eyüp Türkaslan’ın eşi Kübra Türkaslan, sosyal medya hesabından, “Kepçe yok, vinç yok, hiçbir şey yok. Kimse enkazın altından çıkaramıyor. Ne olursunuz yardım edin. Dümdüz oldu burası” paylaşımını yaparak gözyaşı döktü. Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor ise genç kalecinin kaybı için başsağlığı mesajı yayınladı.