Su taşırken alevlerin arasında kaldı

Su taşırken alevlerin arasında kaldı
Şahin Akdemir 25 yaşındaydı. Muğla Marmaris’te yangını duyar duymaz ormana, itfaiyecilerin yanına koştu. Daha önce de gönüllü olmuştu. Yangınlarda itfaiyecilere can yoldaşlığı yapıyor, motosikletiyle onlara su taşıyordu....

Şahin Akdemir 25 yaşındaydı. Muğla Marmaris’te yangını duyar duymaz ormana, itfaiyecilerin yanına koştu. Daha önce de gönüllü olmuştu. Yangınlarda itfaiyecilere can yoldaşlığı yapıyor, motosikletiyle onlara su taşıyordu. Marmaris Armutalan’da çıkan yangın için de hiç tereddüt etmedi Şahin… Adı gibi uçtu gitti yangın bölgesine. Sosyal medyadan sevdiklerine bir selam da çaktı, “Su taşımaya devam. Yangıncılara su taşıyacağız yine. Allah hayırlarımızı kabul eylesin” diye… Su bitince geri döndü tekrar doldurup gidecekti. Bir diğer paylaşımında yüzünde is görülen Şahin Akdemir, “Yangın hala devam ediyor, biz su taşıyoruz hala” dedi. Veda mesajı olduğunu bilemeden… Onun hakkını hangi yönetici ödeyebilir? Her yıl çıkacağı bilinen bu yangınlara gerekli teknik donanımı sağlamayan hangi yönetici?
Şahin Akdemir, dün Köyceğiz ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı, Sazak Merkez Camisi’nden. Cenaze törenine ailesi ve yakınları katıldı. Bir de bu tür olaylar olmasın diye var olan devletimizi temsil eden isimler. Vali Orhan Tavlı… İktidarı temsilen AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile AK Parti Muğla milletvekilleri Yelda Erol Gökcan ile Mehmet Yavuz Demir, CHP Muğla Milletvekili Burak Erbay.
Şahin Akdemir, Türk bayrağına sarılı tabutuyla son yolculuğuna çıktı, Gedik Mezarlığı’nda toprağa verildi.