Suç bulmak değil saksıları çalıştırmak lazım

Suç bulmak değil saksıları çalıştırmak lazım
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, dün İstiklal Caddesi’ne gelerek, bombalı saldırının düzenlediği noktada oluşturan platforma saldırıda yaşamını yitirenler için karanfil bıraktı ve esnafı ziyaret etti. İmamoğlu, “Hiçbir...

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, dün İstiklal Caddesi’ne gelerek, bombalı saldırının düzenlediği noktada oluşturan platforma saldırıda yaşamını yitirenler için karanfil bıraktı ve esnafı ziyaret etti. İmamoğlu, “Hiçbir zaman terörizmin bu hamlelerine karşı yüzümüz aşağı eğilmeyecek” dedi.

İstiklal Caddesi’nde bulunan beton saksı ve bankların tartışılmasıyla ilgili konuşan İmamoğlu, şu an da bu bir konu mudur, konuşulmalı mıdır? Çok üzücü. Bu süreç normalleşene kadar her sabah geleceğim ve esnafımızla çay, kahve içeceğim. Herkesi bekliyorum.

Biz bugünlerde bir arada olmalıyız. Kalkıp da bir saksıya kusur bulma kafası doğru bir kafa değil. Akşam buna müdahale etmek, ilk işmiş gibi buna bakmak doğru bir kafa değil. Bu türlü düşünceye sahip olanları Allah’a havale ediyorum. Biz bir arada, ortak akılla saksılara suç bulmak değil de saksıları çalıştırmak lazım. Ona göre doğru karar vermemiz lazım.”