Suçlu Kuntz

Suçlu Kuntz
A Milli Takımımız’ın Avrupa Şampiyonası elemelerindeki 2. maçında Hırvatistan’a 2-0 mağlup olması Hırvat medyasında geniş yankı buldu. Hırvat basını, Livakovic'i överken A Milli Takım Teknik Direktörü için de çarpıcı...

A Milli Takımımız’ın Avrupa Şampiyonası elemelerindeki 2. maçında Hırvatistan’a 2-0 mağlup olması Hırvat medyasında geniş yankı buldu. Hırvat basını, Livakovic'i överken A Milli Takım Teknik Direktörü için de çarpıcı bir yorum geldi.

Sportske Jutarnji haberin başlığında Hırvatistan Milli Takımı’nın lakabı olan Vatreni’yi kullanarak “Türkler, Vatreni’ye karşı mağlubiyetin suçlusunu kısa sürede buldu” manşetini attı.

Haberin detayında ise “Türk medyası ve taraftarlar Vatreni’ye karşı gol atamamalarının failini aramaya başladı. Genellikle olduğu gibi, ateş hattındaki ilk isim Teknik Direktör Stefan Kuntz” yorumu yapıldı.

T Portal: “Türk yedek kulübesindeki Alman Stefan Kuntz’un mutlu olmak için hiçbir nedeni yoktu. Bunu kendisi de kabul etti. Çünkü Hırvatistan, Türkiye için gerçek haliyle hâlâ ulaşılamaz.”