Sultangazi'de bir dükkân mühürlendi, çalışma ruhsatı iptal edildi: "Artık eski Türkiye yok"

Sultangazi'de bir dükkân mühürlendi, çalışma ruhsatı iptal edildi: "Artık eski Türkiye yok"
İstanbul Sultangazi'de bir çocuğa "İtlere ekmek satmıyoruz" şeklinde bir ifade kullandığı iddia edilen kişinin dükkânımühürlendi ve çalışma ruhsatı iptal edildi.Sultangazi Belediyesi Başkanı Abdurrahman Dursun, sosyal medya...

İstanbul Sultangazi'de bir çocuğa "İtlere ekmek satmıyoruz" şeklinde bir ifade kullandığı iddia edilen kişinin dükkânımühürlendi ve çalışma ruhsatı iptal edildi.

Sultangazi Belediyesi Başkanı Abdurrahman Dursun, sosyal medya hesabından "Artık eski Türkiye yok" başlığıyla yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

Hak ve özgürlüklerinin sadece kendileri için geçerli olduğuna inanan, kendileri gibi düşünmeyenleri ötekileştiren ve hatta hakaret eden kara zihniyetin bir tezahürü ile karşı karşıya kalan kardeşlerime geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Son derece demokratik ve katılımcı bir seçimin sonucuna tahammül edemeyen ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a oy veren seçmenlere hakaret eden şahsın bulunduğu işletme ile ilgili tutanak tutulmuş ve bilahare bu işyeri MÜHÜRLENEREK, işyeri açma ve çalışma ruhsatı İPTAL EDİLMİŞTİR.

Dursun, paylaşımına dükkânın mühürlendiğine anlara ait bir videoyu da ekledi.

Varank'tan tepki

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank da şu ifadelerle tepkisini dile getirdi:

Bir çocuğa, "köpeklere ekmek satmıyoruz" diyecek kadar kin dolu, apaçık nefret suçu işleyen insan müsveddesi için Belediyemiz gerekeni yapmış. Elinize sağlık kıymetli Başkanım!