Sürpriz TeknoFest ziyareti

Sürpriz TeknoFest ziyareti
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Erdoğan’ın damadı Selçuk Bayraktar’ın şirketinin düzenlediği Teknofest’i gezdi.Ziyareti sırasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Kılıçdaroğlu, “Teknolojiye, bilime yatırım...

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Erdoğan’ın damadı Selçuk Bayraktar’ın şirketinin düzenlediği Teknofest’i gezdi.

Ziyareti sırasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Kılıçdaroğlu, “Teknolojiye, bilime yatırım yapmak Türkiye için çok önemli. O alanda üniversitelerin başarı elde etmesi hepimize gurur verecek, bu kadar basit” açıklamasını yaptı.


Bir gazetecinin, “Sezgin Tanrıkulu’nun Teknofest ile ilgili olumsuz açıklamaları vardı, siz neler söylemek istersiniz?” sorusu üzerine Kılıçdaroğlu, şöyle konuştu: “Bunları bırakın arkadaşlar. Burada önemli olan şu; Türkiye teknoloji alanında, özellikle savunma sanayi alanında güzel yatırımlar yapıyor. Hepimizin de bu yatırımlara destek vermesi lazım, bu kadar basit bir şey. Yani bu yatırımlara kalkıp da A partisi, B partisi ayrımı yapmak da yanlış. Sonuçta yapan bizim insanlarımız. Burada çalışanlar, üniversitelerde okuyan öğrenciler, bunlar da bizim evlatlarımız. Bizim evlatlarımızın yaptığı başarıları kim gölgelemek isteyebilir.”