SZALAİ FARKI

Son Güncellenme Tarihi: Mart 3, 2022 / 15:00

Fenerbahçe’nin Macar stoperi Attila Szalai, Pazar günü sahalarında Trabzonspor’a karşı oynayacakları maçta iyi bir sonuç alacaklarına inandıklarını söyledi. Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenmanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Szalai, Kasımpaşa maçını kazanmanın kendilerini çok mutlu ettiğini belirtti.

Ligdeki son 3 maçı kazanmalarının önemine değinen 24 yaşındaki oyuncu, “Son maçı kazanmamız elbette bizleri çok mutlu etti. Önemli bir 3 puan elde ettiğimizi düşünüyorum. Son 3 maçta 3 galibiyet aldık ve bu da bizler için memnuniyet verici. Pazar günü oynayacağımız önemli bir maçımız var ve bunun için çalışıyoruz. En iyisini yapmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Sarı-lacivertli taraftarların Trabzonspor maçı öncesinde başlattığı kampanyanın kendilerini çok mutlu ettiğini aktaran Szalai, “Taraftarların maç içinde son dakikaya kadar desteğine ihtiyacımız var. İyi bir şekilde hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Umuyorum ki dolu tribünler önünde oynarız. Taraftarların desteği çok önemli ve çok ihtiyacımız var. Umarım hep birlikte başarılı bir netice elde ederiz” diye konuştu.

Gazete Pencere'yi Google'da Takip Et

Scroll to Top