Taciz suçlamalarını kabul eden İbrahim Çolak veda mesajı bırakıp intihar etti

Taciz suçlamalarını kabul eden İbrahim Çolak veda mesajı bırakıp intihar etti
Adı bir süredir sosyal medyada taciz ifşa ve iddialarıyla gündeme gelen yazar İbrahim Çolak, Twitter hesabından paylaştığı veda mesajının ardından intihar etti.Çolak akşam saatlerinde paylaştığı iletide, "Kendimi böyle...

Adı bir süredir sosyal medyada taciz ifşa ve iddialarıyla gündeme gelen yazar İbrahim Çolak, Twitter hesabından paylaştığı veda mesajının ardından intihar etti.

Çolak akşam saatlerinde paylaştığı iletide, "Kendimi böyle bir sona hazırlamamıştım. İyi bir insan olmaktı dileğim, başaramadım. Saatlerce, günlerce yazabilirim ancak bu hiçbir şeyi geri getirmez. Ben, şu saatten sonra eşimin, evlatlarımın, dostlarımın yüzüne bakamam. Kimse tamamıyla suçlu değildir lakin başkalarına söylediğim, 'kendimize yakışanı yapalım' düsturunu kendim için tutamamış olmama gerçek bir pişmanlığım var. Beni seven, beni gözeten tüm dostlarıma, hassaten kahrımı çeken eşime ve evlatlarıma hayırla kalın diyorum" ifadelerini kullandı.

Tacizi duyuran, Leyla Salinger adlı Twitter kullanıcısı ise hedef haline getirildi. Birçok kullancı Leyla Salinger adlı kullanıcıyı intihardan sorumlu tuttu.

Kimileri kadınların yargıda adaleti bulamadığından sosyal medya gibi platformlarda sesini duyurmaya çalıştığını yazarken, kimileri ise ortaya atılan iddiaların mahkeme salonunda çözülmesi gerektiği görüşünü ifade etti.