TADINI ÇIKARALIM

Son Güncellenme Tarihi: Ağustos 16, 2022 / 06:49

Bu gece Fenerbahçeliler rahat uyuyacak. Fazla iddialı geldiyse o zaman şöyle diyelim, Fenerbahçeliler bu akşamın tadını çıkarsın, zira zor bir sene bizleri bekliyor hala. Geçen haftanın kabus sonuçlarının üstüne bu 6-0lık galibiyet hepimize iyi geldi aslında. Canımız Arda’nın güzel golleri de üzerine eklenince tadından yenmiyor.

Fakat, bu güzelliklerin sebebi acaba bizim maharetimiz miydi yoksa rakibimizin zayıflığı ve hataları mıydı bilmek zor. Dürüst olmak gerekirse sezon başındayız ve ne takım ne de biz taraftarlar özgüven kazanamadık. Son maçlarda korkulu dakikalar yaşadık, Şampiyonlar liginden elendik. Hatta günlerdir aklımdaki şu soruya cevap arıyordum; “İsmail Kartal’ın çalışan takımını bozduk, elli bin tane oyuncu aldık ve berbat bir futbol oynuyoruz. Biz bunları hak edecek ne yaptık? Jorge Jesus ve bu transferler bize tam olarak ne yarar sağladı?”.

Neyse neyse dediğim gibi biz bu 6-0’ın tadını çıkaralım, Valencia geçmiş günlerini yakalamış gibi harikaydı, Joshua King, Ferdi ve Emre Mor rakip ceza sahasından çıkmadı. Attılar, attırdılar, keyif aldılar.

Bu akşam mutlu ve huzurlu uyuyalım çünkü hafta içi sıkıntıyla karşılaşabiliriz. Wien maçında da etkili bir futbol oynayabilirsek rahatlayacağız, güvenimiz artacak.

Fenerbahçeli. Gazete Pencere spor sayfasında Tribünün Muhalefet Şerhi köşesinde yazmaktadır.

Gazete Pencere'yi Google'da Takip Et

Scroll to Top