'Tahir Bey' Londra'dan iki ödülle döndü

'Tahir Bey' Londra'dan iki ödülle döndü
Kısa Film 'Mr. Nonexistent' (Tahir Bey), Londra Uluslararası Film Festivali'nden iki ödül aldı. Festival kapsamında "En İyi Senaryo" ödülüne Bora Severcan ve "En İyi Erkek Oyuncu" ödülüne Erhan Yazıcıoğlu değer görüldü.Yönetmenliğini...

Kısa Film 'Mr. Nonexistent' (Tahir Bey), Londra Uluslararası Film Festivali'nden iki ödül aldı. Festival kapsamında "En İyi Senaryo" ödülüne Bora Severcan ve "En İyi Erkek Oyuncu" ödülüne Erhan Yazıcıoğlu değer görüldü.

Yönetmenliğini ve senaristliğini Bora Severcan'ın yaptığı filmin yapımcılığını da Severcan'ın yanı sıra Alhan Yüksel ve Nur Kardeşler üstlendi. Severcan, 'Tahir Bey' ile dünyanın her yerinde birçok festivale katıldıklarını, filmin kanser hastalığından karısını kaybeden Tahir Bey'in kendisinin de kanser olduğunu öğrenip verdiği yaşam ve varoluş mücadelesini anlattığını ifade etti.

Filmin biraz absürt bir dile sahip olduğuna işaret eden Bora Severcan, "İzleyiciler beğendi. Güzel bir kadroyla, güzel bir şey yaptığımızı düşünüyorum. Şimdi de uzun metraj üzerine çalışıyoruz" dedi. Filmde Erhan Yazıcıoğlu, Volkan Severcan, Okan Bayülgen ve Tamer Karadağlı rol aldı. Müzikleri Zeyno Karadağlı ve Recep Gül'e ait film, 24 ülkede gösterime girecek.