Takipçisine küfür etti Taha’nın hesabı kapatıldı

Takipçisine küfür etti Taha’nın hesabı kapatıldı
Hatay’da, kırsal bir mahalledeki evlerinin mutfağında yaptığı yemekleri ve tarifini sosyal medyadan paylaşarak ilgi odağı haline gelen ve yaklaşık 1.3 milyon takipçiye ulaşan 17 yaşındaki Taha Duymaz’ın Instagram hesabı...

Hatay’da, kırsal bir mahalledeki evlerinin mutfağında yaptığı yemekleri ve tarifini sosyal medyadan paylaşarak ilgi odağı haline gelen ve yaklaşık 1.3 milyon takipçiye ulaşan 17 yaşındaki Taha Duymaz’ın Instagram hesabı ettiği küfür nedeniyle kapatıldı.
Yayladağı ilçesinde, Suriye sınırına yakın Güveççi Mahallesi’nde ailesiyle yaşayan Duymaz, 5 metrekarelik mutfaklarında yaptığı yöresel lezzetleri ve farklı tarifleri sosyal medyadan paylaşmaya başladı. Kısa sürede sosyal medyanın ilgi odağı haline gelen Duymaz, ünlü isimlerin de kendisine destek vermesiyle çok sayıda takipçi kazandı.
Duymaz, mütevazi mutfağında yemekler yaparken bir anda fenomen olan Taha Duymaz, bir takipçisine ağır hakaretlerde bulununca Instagram hesabı kapatıldı. Canlı yayında küfürler eden Duymaz, bu davranışından pişman oldu ve özür diledi.
Duymaz, bir takipçisinin sponsorlar tarafından yollanan 2 bin lirayı ne yaptığını sorması üzerine “Annene sor o bilir” demiş ve ardından küfür etmişti. Taha Duymaz, ünü artınca Anadolu Ajansı’na da röportaj vermişti, hayalinin iyi bir aşçı olmak olduğunu söylemişti.
Instagram hesabı kapandıktan sonra özür dileyen Duymaz şu ifadeleri kullandı: “Sonunda bazı insanlar amacına ulaştı. Canlı yayında kullandığım sözler için çok özür dilerim, yıllarım elimden alındı.”