Taksi durağında silahlı kavga; 3 ölü, 4 yaralı

Taksi durağında silahlı kavga; 3 ölü, 4 yaralı
İstanbul Esenyurt'ta taksi durağı önünde çıkan silahlı, sopalı kavgada 4’ü pompalı tüfekle vurulan 7 kişi yaralandı. Pompalı tüfekli saldırgan olay yerinden kaçarken, hastaneye kaldırılan yaralılardan Cengiz ve Yavuz Dayanmaz...

İstanbul Esenyurt'ta taksi durağı önünde çıkan silahlı, sopalı kavgada 4’ü pompalı tüfekle vurulan 7 kişi yaralandı. Pompalı tüfekli saldırgan olay yerinden kaçarken, hastaneye kaldırılan yaralılardan Cengiz ve Yavuz Dayanmaz kardeşlerle diğer taksici Sinan Öztürk hayatını kaybetti.

Müşteri alma yüzünden aralarında husumet bulunduğu öğrenilen taksiciler, durakta kavgaya  tutuştu. Silahlı ve sopalı kavgada ismi henüz öğrenilemeyen bir saldırgan pompalı tüfekle ateş açarak 4 kişiyi vurdu.

Pompalı tüfekli saldırgan silahını olay yerinde bırakarak kaçarken yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Esenyurt Devlet Hastanesi ile özel bir hastaneye kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralılardan Cengiz ve Yavuz Dayanmaz ile Sinan Öztürk adlı taksiciler hayatını kaybetti.