TALİHSİZ GHEZZAL

TALİHSİZ GHEZZAL
Beşiktaş'ta Rachid Ghezzal, sakatlıktan en çok çektiği dönemi yaşıyor. Cezayirli yıldız, sadece sezonun ilk haftasında oynanan Kayserispor maçını tamamlarken sonrasında sakatlıklar nedeniyle 7 maçta forma giyemedi, oynadığı...

Beşiktaş'ta Rachid Ghezzal, sakatlıktan en çok çektiği dönemi yaşıyor. Cezayirli yıldız, sadece sezonun ilk haftasında oynanan Kayserispor maçını tamamlarken sonrasında sakatlıklar nedeniyle 7 maçta forma giyemedi, oynadığı 4 maçta ise 136 dakika süre alabildi. Ghezzal sakatlığı nedeniyle Dünya Kupası'na kadar olan 2 maçta da forma giyemeyecek ve şimdiden 9 maçı kaçırmış olacak.

İyileştikten sonra 11 başladığı Trabzonspor maçında tekrar sakatlanan Beşiktaş'ın yıldızı Rachid Ghezzal, siyah-beyazlı takımda en şanssız dönemini yaşıyor.

Cezayirli yıldız, sezonun ilk haftasında 90 dakika forma giydiği Kayserispor maçında son saniyede galibiyet golünü atarken sonrasında ise sakatlıklardan yakasını kurtaramadı.

2. haftada 1 gol ve 1 asist ürettiği Alanyaspor maçında ilk devrenin sonlarına doğru sakatlanan Cezayirli oyuncu, sonrasında ise 7 maçta forma giyemedi.
Ghezzal sakatlıktan döndüğü Fenerbahçe maçının son 18 dakikasında forma giyerken Giresun'da da son 28 dakikada süre aldı.