Talimat: ‘Uyuşturucu operasyonlarını gündüz yapın’

Talimat: ‘Uyuşturucu operasyonlarını gündüz yapın’
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, polislere yaptığı konuşmada uyuşturucu operasyonlarının artık gece yapılmaması gerektiğini belirtip “Gündüz yapalım, gündüz basalım alalım. Bunu tüm ülkeye yayalım” dedi.Soylu, Antalya’nın...

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, polislere yaptığı konuşmada uyuşturucu operasyonlarının artık gece yapılmaması gerektiğini belirtip “Gündüz yapalım, gündüz basalım alalım. Bunu tüm ülkeye yayalım” dedi.

Soylu, Antalya’nın Serik ilçesindeki bir otelde düzenlenen “Narkotik Suçlarla Mücadele Değerlendirme Toplantısı”nda konuştu.

Uyuşturucu operasyonlarının sabaha karşı yapılmaması gerektiğini ifade eden Süleyman Soylu, “Gündüz milletin gözü önünde yapalım. Gece yapıyoruz uyuşturucu operasyonlarını çok anlatamıyoruz. Gündüz basalım, alalım. Gündüzün gözünde Türk polisinin, jandarmasının nasıl mücadele ettiğini herkese aleni bir şekilde ortaya koyalım. Bunu bütün Türkiye’ye aynı şekilde yayalım” talimatını verdi.

Soylu, “Size ekstra bir görev daha vermek istiyorum, aileler inanın bu illetten zor durumda. Böyle aileleri tespit ettiğiniz anda valiliklere haber vermeliyiz ve adım adım bunu takip etmekte sorumluyuz. Operasyonlar ortada, bunu yapıyorsunuz hem de iyi yapıyorsunuz. Ama sizden daha fazlasını istemek durumundayız” dedi.