TALİSCA GEMİLERİ YAKTI

TALİSCA GEMİLERİ YAKTI
Beşiktaş’ın eski yıldızı Anderson Talisca, Suudi Arabistan’dan ayrılabilir. Bir süredir kulübünden ayrılmak istediği konuşulan Brezilyalı yıldız için Suudi Arabistan basınından yeni haberler geliyor.Almowaten ve Al Kas’ta...

Beşiktaş’ın eski yıldızı Anderson Talisca, Suudi Arabistan’dan ayrılabilir. Bir süredir kulübünden ayrılmak istediği konuşulan Brezilyalı yıldız için Suudi Arabistan basınından yeni haberler geliyor.

Almowaten ve Al Kas’ta yer alan habere göre Anderson Talisca’nın menajeri, Al Nassr başkanıyla görüşmek için iki gün içinde Riyad’a gidecek. Anderson Talisca’nın sözleşmesini feshederek takımdan ayrılmak istediği belirtilirken görüşmenin ana konusu da bu olacak.

Adı zaman zaman siyah-beyazlı kulüple anılan Talisca için Başkan Ahmet Nur Çebi geçtiğimiz günlerde basın mensuplarına verdiği demeçte oyuncuya açık kapı bırakmıştı: “Taraftarı mutlu edebilecek her şeyi yapmaya hazırız. Ancak getirdiğiniz oyuncunun maaşını ödeyemediğiniz zaman getirdiğiniz futbolcuya da zarar, kulübe de zarar, taraftara da eziyet Dolayısıyla Talisca eğer Beşiktaş’ın bütçesine uygun tarzda oynamak isterse ben de koşar gider onu sırtımda buraya getiririm. Ama olmayacak duaya bugünden amin demem.”