Tanklı askerli harekat mesajı

Tanklı askerli harekat mesajı
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan Pençe-Kılıç hava harekatının birkaç gündür uçak, top atışı ve SİHA’larla sürdürüldüğünü belirtti ve kara harekatı mesajı verdi. Erdoğan, “En kısa sürede tankımızla askerimizle hepsinin...

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan Pençe-Kılıç hava harekatının birkaç gündür uçak, top atışı ve SİHA’larla sürdürüldüğünü belirtti ve kara harekatı mesajı verdi. Erdoğan, “En kısa sürede tankımızla askerimizle hepsinin kökünü kazıyacağız” dedi.

Artvin Yusufeli Barajı ve HES, Yeni Bağlantı Yolları ve Tünelleri, Yeni Yerleşim Bölgesi Açılış Töreni’ne katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan “Artık bu saatten sonra bizim için tek bir ölçü vardır, tek bir sınır vardır. Kendi ülkemizin ve vatandaşlarımızın güvenliğidir. Bu nereden başlayacaksa oraya kadar gitmek en meşru hakkımızdır. Kendi güvenlikleri için kilometrelerce öteden gelenler bu hakkımızı anlayışla karşılamalıdır” dedi.

İstanbul’da yaşanan bombalı saldırıyı “Mertçe karşımıza çıkmaya yüreği yetmeyenlerin alçak bir eylemi” olarak gördüğünü söyleyen Erdoğan “6 masumun hayatına mal olan alçak saldırıya cevabımızı Irak ve Suriye’nin kuzeyindeki terör hedeflerini yerle yeksan ederek verdik.” diye konuştu.

Erdoğan ayrıca “Türkiye’yi harf oyunlarıyla, terör örgütünün ismini değiştirerek, teröristlerin yanında kendi askerleriyle görüntü vererek oyalayacaklarını sananlar için yolun sonu gelmiştir” dedi.