“TARAFTARLARIMIZ ENDİŞELENMESİN”

Son Güncellenme Tarihi: Temmuz 19, 2022 / 12:56

Beşiktaşlı futbolcu Valentin Rosier, teknik direktör Valerien Ismael’in güçlü bir iletişimi olduğunu ve oyuncular olarak Fransız teknik adamın kendilerinden neler istediğini tam olarak anladıklarını söyledi.

Rosier, Ismael’in, oynatmak istediği sisteme çok inandığını ve kendilerinin de buna ikna olduğunu söyledi.

Bu sezon tam anlamıyla yeni bir başlangıç yaptıklarını söyleyen siyah-beyazlı oyuncu, “Hocanın ne anlatmak istediğini, ne oynatmak istediğini çok net anlayabiliyoruz. Hoca isteklerini antrenmanda sürekli olarak tekrar ettirerek zaten bizim kafamızda bazı şeylerin yerleşmesini sağlıyor” dedi.

Taraftarların geçen sezon Ismael’in görev yaptığı dönemi baz almaması gerektiğine dikkati çeken Rosier, “Kamptaki her antrenmanda hoca bizden isteklerini, bizden neler beklediğini anlattı. Dolayısıyla oyun mantalitesi anlamında sıfırdan bir başlangıç yapmış olacağız. Taraftarlarımız hiç endişelenmesinler, kafalarında endişeler, tereddütler bulunmasın. Çünkü hocanın anlattığı şeye, hocanın oynatmak istediği şeye ne kadar inandığını biliyoruz ve buna ikna olmuş durumdayız. Biz de hocaya bu anlamda inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

Gazete Pencere'yi Google'da Takip Et

Scroll to Top