Taşkesenlioğlu hakkındaki suç duyurusu teslim alınmadı

Taşkesenlioğlu hakkındaki suç duyurusu teslim alınmadı
İYİ Parti Erzurum İl Başkanı Melih Kırkpınar›ın, Sedat Peker›in rüşvet iddialarıyla gündem olan isimlere yönelik suç duyurusu, Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından teslim alınmadı.Kırkpınar, AK Parti Milletvekili...

İYİ Parti Erzurum İl Başkanı Melih Kırkpınar›ın, Sedat Peker›in rüşvet iddialarıyla gündem olan isimlere yönelik suç duyurusu, Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından teslim alınmadı.

Kırkpınar, AK Parti Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, kardeşi eski SPK Başkanı Ali Fuat Taşkesenlioğlu ve Zehra Taşkesenlioğlu’nun boşanmak üzere olduğu, tutuklanan eski THK Üniversitesi Rektörü Ünsal Ban, Cumhurbaşkanı eski danışmanları Serkan Taranoğlu, Salih Tarakçı hakkında suç duyurusunda bulunmak istedi.

Kırkpınar, “Bir saati aşkın süredir Erzurum adliye binasına, avukat arkadaşlarımızla birlikte suç duyurusunda bulunmak için geldik. Bir saat bekletildikten sonra katip bey gelerek çeşitli bahanelerle bizi oyaladı. Şu duyurusunda bulunduğumuza dair bize bir belge verilmesini istedik o da kabul edilmedi” dedi.