‘Tedavi olursa muhatap olurum’

‘Tedavi olursa muhatap olurum’
2017 yılında Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın isteğiyle Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden istifa etmek zorunda kalan Melih Gökçek, koltuğuna oturan Mansur Yavaş’a sürekli eleştirel paylaşımlar yapsa da...

2017 yılında Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın isteğiyle Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden istifa etmek zorunda kalan Melih Gökçek, koltuğuna oturan Mansur Yavaş’a sürekli eleştirel paylaşımlar yapsa da hiç muhatap alınmadı. Ankapark’ın 801 milyon dolar harcanan bir hurdalık olduğunu ortaya koyan Yavaş, bu kez kendisi ile televizyona çıkmak isteyen Gökçek’e bu kez doğrudan yanıt verdi. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile Ankapark’ı gezen Yavaş, Gökçek’e, "Akıl sağlığından endişe ediyorum. Tedavi olsun muhatap olurum" mesajını iletti.

GEÇMİŞİNE BAKMAK LAZIM
“Ankapark, Türkiye’de yapılmış pek çok yolsuzluğun, israfın somut hali” diyen Akşeneri ise "En şaşırdığım şey; niye böyle bir dinozor merakı vardır? Onu anlayamadım. Yorum var mı? Bilemiyorum" ifadelerini kullandı. Akşener'in sözlerine Mansur Yavaş, "Geçmişine gitmek lazım efendim" yanıtını verdi.