Tehdide hodri meydan

Tehdide hodri meydan
MHP lideri Devlet Bahçeli’nin hedef göstermesinin ardından Fenerbahçe ve Beşiktaş taraflarlarına bir tehdit de organize suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı’dan geldi. Bahçeli’nin girişimiyle çıkarılan infaz indirimi paketi...

MHP lideri Devlet Bahçeli’nin hedef göstermesinin ardından Fenerbahçe ve Beşiktaş taraflarlarına bir tehdit de organize suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı’dan geldi. Bahçeli’nin girişimiyle çıkarılan infaz indirimi paketi kapsamında tahliye edilen Çakıcı Twitter’dan yaptığı açıklamada, “Kulüp başkanlarının bu ihanete ortak olmadıkları inancındayım. Bu ihaneti organize eden kim ise, kim aktif görev almış ise Allah’ın laneti üzerlerine olsun. Devlet ve milletine bağlı olanlar bu ihaneti asla unutmayacak” ifadelerini kullandı.

KILIÇDAROĞLU “SÖZ” VERDİ
Çakıcı’nın tehdidine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu sosyal medyadan yanıt verdi. Kılıçdaroğlu “Türk milletini, gençlerimizi hiçbir illegal oluşumun tehdit etmesine izin vermeyiz. Herkesin safı netleşsin. Beşli Çeteler, mafyalar, çantacılar, rantçılar… İnanın hiç fark etmez, hiç! Hepinizle hesabımız var. Şimdi oturun bana tehdit mektupları yazın. Herkes olması gerektiği yere gidecek, bu da benim sözüm olsun” ifadelerini kullandı.