'Tehditler aldım ama haklıysanız hiçbir tehdit sizi etkilemez'

'Tehditler aldım ama haklıysanız hiçbir tehdit sizi etkilemez'
Ankara’da CHP Üye Katılım Töreni’nde konuşan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, “Gittiğim yerlerde tehditler de aldım. İnanın, haklıysanız hiçbir tehdit sizi etkilemez. Ben bu davaya böyle inandım ve böyle yürüdüm. Böyle...

Ankara’da CHP Üye Katılım Töreni’nde konuşan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, “Gittiğim yerlerde tehditler de aldım. İnanın, haklıysanız hiçbir tehdit sizi etkilemez. Ben bu davaya böyle inandım ve böyle yürüdüm. Böyle de yürüyeceğim” dedi.

“Siyasete girdiğim gün bütün malvarlığımı eşimin yüzüğü dahil internet siteme koydum” ifadelerini kullanan Kılıçdaroğlu, şunları söyledi:
“Benim görev yaptığım yılları didik didik ettiler açık bulabilir miyiz diye. Bulamadılar. Üç evladım var, ne yaptıklarını çoğunuz bilmezsiniz. Onlara şunu söyledim; ‘Ben genel başkan oldum, siz herhangi bir CHP’li belediyeden iş almayın’. Sen kendi emeğinle kazan. Çocuklarım buna dikkat ediyorlar.”

Kılıçdaroğlu, şunları kaydetti:
“Terör örgütünün silahlı saldırısına da uğradım, bir askerimiz şehit düştü bir camide şehit cenazesine katılırken linç girişiminde bulundular, yine İstanbul’da bir cenaze töreninde göğsüme bir kurşun mermisi fırlattılar, tehdit ettiler. İnanın, haklıysanız hiçbir tehdit sizi etkilemez. Ben bu davaya böyle inandım ve böyle yürüdüm. Böyle de yürüyeceğim.”