Tehditler var ama umurumda değil

Tehditler var ama umurumda değil
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Son zamanlarda siyasette sertleşme var. Bana yönelik tehditler var, ama hiç umurumda değil. Benim en büyük güvencem bu ülkenin saygıdeğer insanlarıdır. Çünkü ben hiçbir ayrım yapmadan...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Son zamanlarda siyasette sertleşme var. Bana yönelik tehditler var, ama hiç umurumda değil. Benim en büyük güvencem bu ülkenin saygıdeğer insanlarıdır. Çünkü ben hiçbir ayrım yapmadan insanlara hizmet etmek istiyorum” dedi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin toplu açılış ve temel atma töreninde konuşan Kılıçdaroğlu, Suriye ve Irak tezkerelerine ‘Hayır’ oyu vermelerine ilişkin olarak da “Bu ülkenin topraklarına yabancı postalların basmasını istemem” dedi.
Kılıçdaroğlu, “Saray’da oturan şahıs ‘Çok büyük sıkıntılar var biliyorum, az kaldı’ demiş. Çok doğru söylüyor. Evet az kaldı, çok yakında hep beraber yolcu edeceğiz” ifadelerini kullandı.

ÖZEL: LİNÇ GİRİŞİMİNİ ZEVKLE İZLEDİLER

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, AK Parti Meclis Grup Toplantısı’nda izletilen videoda Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik linç girişimi ve saldırı görüntülerine yer verilmesine tepki gösterdi. Özgür Özel, “Bu Meclis’te gerekli çoğunluk sağlandığında Çubuk saldırısının faili olarak gösterilecek ve yargılanacaktır” dedi. Özel, “Kılıçdaroğlu’nun linç görüntülerini zevkle izlediler grup toplantısında. Bu ne kadar kötü olduklarının kanıtıdır. Yazıklar olsun. Milletimize şikâyet ediyoruz” diye konuştu.