Teklifimiz hazır

Teklifimiz hazır
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, AKP’nin siyaseti “kurnazlık yarışı” olarak gördüğünü belirterek iktidarın başörtüsüne yönelik anayasa değişiklik teklifine ilişkin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a...

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, AKP’nin siyaseti “kurnazlık yarışı” olarak gördüğünü belirterek iktidarın başörtüsüne yönelik anayasa değişiklik teklifine ilişkin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a çağrıda bulundu. Akşener, “Ne yasal ne de anayasal düzenlemeye esasen ihtiyaç yoktur. Yürürlükte olan mevzuat yeterlidir… Gel, bu meseleyi Türkiye’nin gündeminden sonsuza dek çıkaralım. Eksikleri gideren, özgürlük alanlarını genişleten, milletimizin ekseriyetini ortak bir noktada buluşturacak teklifimiz hazır. Arkadaşlarımız hazır, biz hazırız. Gelin bu işe büyük bir nokta koyalım” dedi. Partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulunan Akşener, Erdoğan’a uyarıda da bulunarak “Saray’daki siyaset dehaları abuk sabuk konuşuyor. Neymiş bu seçim diğerleri gibi değilmiş. Başörtüsü meselesinin gündeme gelmesi çok iyi olmuş. Seçimden sonra da bu işin ekmeğini yemeye de devam ederlermiş. Sayın Erdoğan, seni uyarıyorum; bu konu samimiyet testidir” diye konuştu.

‘MAYISLAR BİZİMDİR’
Akşener, Erdoğan’ın seçimler için 14 Mayıs’ı işaret etmesinin ardından ise sosyal medya hesabından “Mayıslar bizim”dir mesajını paylaştı.

5 LİDERE ZİYARET
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 26 Ocak’ta İYİ Parti ev sahipliğinde gerçekleşecek Altılı Masa toplantısı öncesi liderler turuna çıkacak. Bugün Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ve Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ile görüşecek olan Akşener, yarın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ile 23 Ocak’ta ise DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’la biraraya gelecek.