Temassız ödemede yeni bir teknoloji: Plodsi

Temassız ödemede yeni bir teknoloji: Plodsi
Plodsi, otomotiv sektöründe, kullanıcıların tüm giderlerini plaka üzerinden ödemesine olanak sağlayan, yenilikçi ve kullanıcı odaklı bir finansal teknoloji çözümü olarak 2021 yılında hayata geçti.Plodsi, araç plakasını,...

Plodsi, otomotiv sektöründe, kullanıcıların tüm giderlerini plaka üzerinden ödemesine olanak sağlayan, yenilikçi ve kullanıcı odaklı bir finansal teknoloji çözümü olarak 2021 yılında hayata geçti.

Plodsi, araç plakasını, bir kredi kartı veya dijital cüzdan ile eşleştirerek, plakadan ödeme platformu haline gelmesini sağlayan bir finansal teknoloji.

Plodsi, tek bir aracın veya yüzlerce araçtan oluşan filoların, tek bir platform üzerinden akaryakıt, otopark, sigorta, yıkama, servis/bakım, lastik ve vale gibi harcamalarını yönetiyor.

Bazı harcamalarından kullanıcılarına anlık indirimler ve para puanlar kazandıran, bir motorlu taşıtın tüm giderlerinde merkezi bir indirim platformu olarak kurgulandı.
Plodsi, T.C. Merkez Bankası denetimlerine tabi, %100 güvenli bir alt yapıya sahip.

Kullanıcıların yapması gereken tek şey, ios veya android telefonlarından plodsi app’i indirip araçlarının dijital cüzdanını oluşturarak uzaktan ödeme ve indirimler dünyasına giriş yapmak.