Terry Hall hayatını kaybetti

Terry Hall hayatını kaybetti
Fun Boy Three, The Colourfield, Terry, Blair & Anouchka, Vegas ve son olarak The Specials grunbunda yer alan İngiliz müzisyen Terry Hall, 63 yaşında yaşamını yitirdi.Hall’ın üyesi olduğu The Specials grubunun Twitter hesabından...

Fun Boy Three, The Colourfield, Terry, Blair & Anouchka, Vegas ve son olarak The Specials grunbunda yer alan İngiliz müzisyen Terry Hall, 63 yaşında yaşamını yitirdi.

Hall’ın üyesi olduğu The Specials grubunun Twitter hesabından yapılan açıklamada özetle şu ifadelere yer verildi: “Güzel dostumuz, kardeşimiz ve bu ülkenin yetiştirdiği en parlak şarkıcı, söz yazarı ve söz yazarlarından biri olan Terry’nin kısa bir hastalıktan sonra aramızdan ayrıldığını büyük bir üzüntüyle duyuruyoruz. Terry harika bir koca ve babaydı ve ruhların en nazik, en komik ve en samimilerinden biriydi. Müziği ve performansları hayatın özünü özetliyordu. Terry, The Specials’ın yaşamı onaylayan şovlarının sonunda sahneyi sık sık üç kelimeyle terk etti… Aşk, aşk, aşk… Bu çok üzücü zamanda herkesin ailenin mahremiyetine saygı duymasını rica ediyoruz.”