Test edildi, onaylandı

Yılbaşından hemen önceki hafta bir marka lansmanı ve birikmiş toplantılar için İstanbul’daydım. İstanbul bıraktığımdan bu yana trafiği, yağışı ve kalabalığı ile hiç değişmemiş. Allah’tan metro inşaatları yüzünden çekilen azap azalmış. Hoş İstanbul’dan kaçtık Mersin’de metro inşaatına yakalandık. O da ayrı bir dert.

İstanbul’a dönecek olursak, üç gün kaldım. Bu süreçte iki farklı otelde kaldım. Bunların içinde YOTEL’i çok ama çok beğendim. Pandemi sürecinde kaldığım oteller arasında hijyen kurallarına en çok uyan Yotel oldu. Bu süreçte Toyota’nın RAV4’ünü test etme imkanını buldum. Gerçekten yenilikçi ve benim alıştığım SUV konforuna sahip bir araç.
Bir de yine bu süreçte ilk defa bir Chromebook kullanma imkanı buldum. Acer’ın Chromebook’u gerçekten çok dikkat çekiyor.

Teknoloji sayfaları cep telefonları ile dolu ama hayatımızdaki tek teknoloji cep telefonları değil. Teknolojinin eksikliğini hissettiğimiz yerlerde kullandığımız cihazlar işte asıl teknoloji bu. Mesela aracınızın aküsü çok alakasız bir yerde bitebilir. Bu durumda her zaman yardım edecek biri olmuyor. Ben İstanbul’un ortasında bu konuda sorun yaşayıp, taksilerden parası karşılığı yardım almak zorunda kaldığımı biliyorum. İşte Osram bu soruna BatteryStart isminde bir cihaz ile çözüm oluyor. USB ile şarj edilen ve aynı zamanda hem fener hem de telefon şarj cihazı olarak kullanılabilen cihaz, akünüze anlık güç vererek şarj olmasını sağlıyor. Gerçekten her araçta olması gereken bir cihaz.

Acer Chromebook Spin 513

Özellikle Google servislerini kullananlar için tablet hızına sahip bir bilgisayar. Fiyat performans oranı inanılmaz olan chromebook’lar, benim açımdan özellikle sadece iş konusunda çalışacaklar için harika. Ancak marka, özellikle farklı profillerdeki insanların aynı bilgisayarı kullanması durumunda da bu bilgisayarın çok verimli olduğunu söylüyor. Çünkü Chromebook’u kendi Google şifrenizle açıyorsunuz ve herkes daha önce ayarladığı şekilde bir profil ile karşılaşıyor.,

Osram BATTERYstart

Arabadaki kirli havayı temizleyen, biten akülere ve inen lastiklere çözüm olan yeni teknolojilerle ams Osram, konforlu ve güvenli yolculukları teşvik ediyor. Temiz havanın solunumuna AirZing Mini ile çözüm olurken, tam inik lastiğin 3 dakikadan daha kısa sürede şişirilmesini sağlayan TYREinflate kompresör çözümü ile son kullanıcıların büyük beğenisini kazanıyor. TYREinflate kompresör aynı zamanda fener olarak da sürücülerin yanında yer alıyor. BATTERYcare ailesi de akü bitmesini sorun olmaktan çıkararak akü boşalmalarında aracın kolayca çalıştırılması için güvenli, kompakt ve ekonomik teknolojiler sunuyor. BATTERYstart ürünü de aynı zamanda çift USB girişi ile hem şarj bankası olarak kullanılıyor hem de yüksek performanslı fener görevi üstleniyor.

Toyota’dan RAV4 Hybrid Passion X-Sport

Şehirde SUV severler genelde konforu ön planda tutarlar. Ben Toyota RAV4’te çok daha üst segment olan kişisel aracımdaki neredeyse bütün özellikleri buldum. Ayrıca hibrit olması ciddi anlamda yakıt tasarrufu sağlıyor. İzlediğim kadarı ile yüksek hızlarda akülerden gelen güç aktarımı aracın çok daha atak olmasını sağlıyor. Ancak şunu da eklemeliyim ki; araç ciddi anlamda atak.

YOTEL

Daha önce genel müdürünü programıma konuk almış olmama rağmen, oteli ilk kez ziyaret ettim. Öncelikle hijyen konusunda çok başarılı olduklarını ve genel kurallara çok uyduklarını söyleyebilirim.
Ben iç hatlardaki kısmında kaldım. Burası anlatılanlara göre dış hatlardaki otele göre daha geniş. Hani “ay üssü alfa” deriz ya, otelin genel konsepti de bu şekilde. Odalarda ihtiyaç olan her şey var. Ama ne eksik ne fazla. Yani yalın tanımının tam karşılığı.
Ben özellikle beyaz ve temiz tasarımına ve her yerde bulunan USB girişlere bayıldım. Telefonunuzu şarj etmek için neredeyse hiç yerinizden kalkmıyorsunuz. Odanın içinde her yerde bir kol mesafesinde mutlaka bir USB giriş var.
Eğer iş için İstanbul’a gidiyorsanız, başka otel aramayın derim, zira dönüş günü uçuşunuzu kaçırma ihtimalinizi de ortadan kaldıran bir lokasyonu var.

Moncler ve Fortnite ilk oyun içi dijital kıyafetler

Matthew Williams tarafından tasarlanan yeni 6 Moncler 1017 Alyx 9SM koleksiyonundan esinlenen Fornite için Moncler kaplamaları, koleksiyonun ana teması olan aydınlık ve karanlık arasındaki kontrastı kutluyor.
Oyuncular yeni karanlık ve aydınlık stiller arasında geçiş yapabilir veya oyuncuların yüksekliği arttıkça her görünümü ışıktan karanlığa değiştiren yepyeni bir reaktif stil seçebiliyor.
Öğelerin tam listesi:
Andre ve Renee Kıyafetleri de dahil olmak üzere Klasik Moncler Seti
Umbra-tube Back Bling
Umbra-Axe Pickaxe
Para-Pluie Glider

Önceki ve Sonraki Yazılar
Atıf Ünaldı Arşivi