TFF, “seyircisiz ligi” konuşacak

TFF, “seyircisiz ligi” konuşacak
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), “Hükümet istifa” tezahüratlarının ardından Kulüpler Birliği’ni “seyircisiz lig” konusunu görüşmek için toplantıya davet etti. Külüpler Birliği’nden yapılan açıklamada ise “Spor...

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), “Hükümet istifa” tezahüratlarının ardından Kulüpler Birliği’ni “seyircisiz lig” konusunu görüşmek için toplantıya davet etti. Külüpler Birliği’nden yapılan açıklamada ise “Spor kulüpleri, siyasi kurumlar olmadıkları gibi siyasi tartışmaların da parçası değildir. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da spor dışında herhangi bir alandaki tartışmanın parçası haline getirilmek istemiyoruz” denildi.

FENERBAHÇE PFDK’YA VERİLDİ
Bu arada Fenerbahçe “istifa” sloganları sonrasında, “çirkin ve kötü tezahürat” kapsamında Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na (PFDK) verildi.

GÜNEŞ’TEN BAHÇELİ’YE YANIT
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş de Bahçeli’nin “seyircisiz maç” açıklamasına yanıt vererek “Her görüşte suçlama, aşağılama, yok etmeden sıyrılmamız lazım. Hepimizin bir araya gelmesi gerek. Bazı kelimeler anlamını kaybetti. Umarım buna dönüş olur” dedi.