THY 40 ülkeye uçmaya başlıyor

THY 40 ülkeye uçmaya başlıyor
Koronavirüs salgını nedeniyle ertelenen yurtdışı uçuşlara ilişkin açıklama yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 10 Haziran’dan itibaren kademeli olarak 40 ülkeye uçak seferlerinin başlayacağını duyurdu.Ulaştırma...

Koronavirüs salgını nedeniyle ertelenen yurtdışı uçuşlara ilişkin açıklama yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 10 Haziran’dan itibaren kademeli olarak 40 ülkeye uçak seferlerinin başlayacağını duyurdu.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 10 Haziran’dan itibaren kademeli olarak 40 ülkeye uçuşları yeniden başlatmayı planladıklarını söyledi. Karaismailoğlu, dış hat uçuşlarının karşılıklı olarak başlatılmasıyla ilgili olarak 15 ülkeyle ön mutabakat metni imzaladıklarını açıkladı.
10 Haziran’dan itibaren kademeli olarak başlayacak uçuşlara ilişkin de konuşan Karaismailoğlu, ilk etapta başlayacak uçuşları şöyle sıraladı: “(10 Haziran) KKTC, Bahreyn, Bulgaristan, Katar, Yunanistan; (15 Haziran) Almanya, Avusturya, Azerbaycan, Çekya, Hırvatistan, Hong Kong, İsviçre, Japonya, Kuzey Makedonya Cumhuriyeti, Litvanya, Macaristan, Polonya, Romanya, Sırbistan, Singapur, Slovenya, Tacikistan; (20 Haziran) Hollanda, Kazakistan; (22 Haziran) Arnavutluk, Bosna Hersek, Danimarka, Estonya, Finlandiya, Güney Kore, İrlanda, Karadağ, Kırgızistan, Letonya, Lüksemburg, Norveç, Slovakya; (25 Haziran) Belçika.