TİP milletvekili adayı Mehmet Aslantuğ: Benim için siyaset değil, haysiyet mücadelesi

TİP milletvekili adayı Mehmet Aslantuğ: Benim için siyaset değil, haysiyet mücadelesi
Türkiye İşçi Partisi (TİP), Muğla’da seçim ofisini açtı. Muğla Milletvekili Adayı Mehmet Aslantuğ, "Benim için siyaset değil, haysiyet mücadelesi. Bu haysiyet mücadelesinin en doğru yerinde olduğumu düşünüyorum, sizler...

Türkiye İşçi Partisi (TİP), Muğla’da seçim ofisini açtı. Muğla Milletvekili Adayı Mehmet Aslantuğ, "Benim için siyaset değil, haysiyet mücadelesi. Bu haysiyet mücadelesinin en doğru yerinde olduğumu düşünüyorum, sizler gibi" dedi.

Türkiye İşçi Partisi, Muğla’nın Menteşe ilçesinde seçim ofisini açtı. Açılışa, TİP üyeleri ve milletvekili adaylarının yanı sıra vatandaşlar da katıldı.

"BU ZAMANA TANIKLIK ETMEKTEN GURUR DUYUYORUM"

Birinci sıra Milletvekili Adayı Mehmet Aslantuğ şöyle konuştu:

"Benim için siyaset değil, haysiyet mücadelesi. Bu haysiyet mücadelesinin en doğru yerinde olduğumu düşünüyorum, sizler gibi. Şüphesiz hak ve özgürlüklerin, insana emanet edilen doğanın, diğer canlıların, sosyal devletin, yaşadığımız onca travma da sadaka zihniyetine teslim edilen ve neredeyse öyle yönetilmeye çalışan bir iklimden, gerçekten haysiyetli yurttaşlarına, kendi haysiyetini de teslim edilmiş, inşa edilmiş bir devletle buluşmak üzere yeni bir yolculuğa Türkiye İşçi Partisi, yeniden bambaşka bir zamana mühürlenerek başlamış oluyor. Bu zamana hepiniz gibi tanıklık etmekten gurur duyuyorum."

"FARKLI BİR SİYASAL SÖYLEMİN TEMSİLCİLERİ OLMAYA ÇALIŞIYORUZ"

İkinci sıra Milletvekili Adayı Mehmet Yapıcı ise şunları kaydetti:

"Bizler klasik siyasi figürlerden değiliz ve olmayacağız. Takım elbiseli, sürüler halinde gezen, güç gösterisi yapan ve ataerkil toplumu bizlere dayatanlara inat, günlük hallerimizle buradayız. Burada kurdele kesmeyeceğiz, 20 kişi yan yana dizilip bir fotoğraf karesine de sığmaya çalışmayacağız, birbirimize omuz atıp önüne geçmeye çalışmayacağız. Biz burada farklı bir siyasi söylemin temsilcileri olmaya çalışıyoruz." (ANKA)