Tıpış tıpış gidecekler, bu harami düzeni birlikte göndereceğiz

Tıpış tıpış gidecekler, bu harami düzeni birlikte göndereceğiz
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Kayseri’de, “Allah nasip ederse ister erken ister zamanında yapılacak seçimde helal oylarınızla o sandıkları patlatacağız. Bu arkadaşları göndereceğiz, tıpış tıpış gidecekler....

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Kayseri’de, “Allah nasip ederse ister erken ister zamanında yapılacak seçimde helal oylarınızla o sandıkları patlatacağız. Bu arkadaşları göndereceğiz, tıpış tıpış gidecekler. Bu harami düzeni birlikte göndereceğiz” dedi.

Akşener, Kayseri Tomarza’da, esnaf ziyaretinden önce vatandaşlara seslendi. Akşener, “Bu esnaf gezmenin neye tekabül ettiğini kısaca sizlerle paylaşmak istiyorum. Çok uzun bir zamandır, şuculuk, buculuk üzerinden oy veriyorsunuz. Bu arada senin çocuğun işsizken, atanamamış öğretmen, devlet memuru iken, 92 puan ile senin çocuğun ortada kalmışken, 58 puanlı ayısı, dayısı olanlar atanmışken siz çocuğunuza harçlık vermekte zorlanırken, kadınlarımız tencere kaynatmakta zorlanırken, emekli maaşlarını ittire kaktıra 2500 TL’ye zor zahmet çıkartmışken, sonuç itibariyle 2500 TL emekli maaşıyla da bugünün Türkiye’sinde bu zamlarla geçinmek mümkün değil” diye konuştu.