Titanic oyuncusu hayatını kaybetti

Titanic oyuncusu hayatını kaybetti
Gişe rekorları kıran Titanic filminin unutulmayan oyuncularından David Warner, bir buçuk yıldır kanserle verdiği savaş yenik düşerek 80 yaşında hayatını kaybetti. Warner, The Omen Serisi’nin yanı sıra, Bir Noel Şarkısı...

Gişe rekorları kıran Titanic filminin unutulmayan oyuncularından David Warner, bir buçuk yıldır kanserle verdiği savaş yenik düşerek 80 yaşında hayatını kaybetti. 

Warner, The Omen Serisi’nin yanı sıra, Bir Noel Şarkısı (A Christmas Carol) ve Mary Poppins Returns gibi filmlerdeki rolleriyle de tanınıyordu.

Hollywood yıldızı David Warner, son bir buçuk yıldır kanserle verdiği mücadeleye yenik düştü ve 80 yaşında hayatını kaybetti. Sanatçının ölümünü ailesi sevenlerine duyurdu. Açıklamada, “Geçtiğimiz 18 ay boyunca hastalığına karakteristik bir zarafet ve haysiyetle yaklaştı. Ailesi ve arkadaşları tarafından çok özlenecek, iyi kalpli, cömert ve şefkatli bir adam aynı zamanda müthiş bir baba olarak hatırlanacak. Bıraktığı olağanüstü çalışmalarıyla birçok insanın hayatına dokunan David hiç unutulmayacak’ ifadeleri kullanıldı.

Kraliyet Dramatik Sanatlar Akademisi’nde eğitim gören oyuncunun beyazperdedeki kariyeri 1962’de We Joined The Navy ve The King’s Breakfast filmlerindeki rollerle başladı.

Kariyeri 1966’da Vanessa Redgrave ile birlikte oynadığı Morgan: A Suitable Case For Treatment  filmiyle büyük bir ivme kazandı.

Warner; Tron’dan Doctor Who’ya, Star Trek’ten Titanic’e birçok ünlü yapımda boy gösterdi. Ünlü aktörün en akılda kalan yapımı ise Leonardo Di Caprio ve Kate Winslet’in başrolünü üstlendiği Titanic filmi oldu.