Togg, şimdi satılsa 900 bin lira civarında

Togg, şimdi satılsa 900 bin lira civarında
Togg projesinin ortaklarından Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan, Dünya gazetesinden Ayşe Yücel’e konuştu. Özilhan, yerli otomobil Togg’u 4-5 defa test ettiğini ve çok memnun kaldığını söyledi. TOGG fabrikasının...

Togg projesinin ortaklarından Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan, Dünya gazetesinden Ayşe Yücel’e konuştu. Özilhan, yerli otomobil Togg’u 4-5 defa test ettiğini ve çok memnun kaldığını söyledi. TOGG fabrikasının 29 Ekim’de açılacağın hatırlatan Özilhan, “Üretim yavaş yavaş başlayacak. Ondan sonra da mart ayında ticari satışa başlayacağız” dedi.

Özilhan, Togg’un fiyatına dair “Togg ulaşılabilir bir fiyatla piyasaya çıkacak. Türk toplumunda inanılmaz bir talep var. Ürettiğimizi satarız hiç sorun değil. Araç rekabetçi de olacak. Ürün iyi ondan hiç şüphemiz yok” ifadelerini kullandı.

Haberde yapılan hesaplamalarda, Togg’un giriş fiyatının ‘bugünün koşullarında’ en fazla 900 bin lira olacağı ancak bu rakamın Türk vatandaşları için ulaşılabilir bir rakam olmadığı belirtildi.