TORREIRA: “GALATASARAY’IN HEDEFİ ŞAMPİYONLUKTUR”

Son Güncellenme Tarihi: Eylül 16, 2022 / 12:44

Galatasaray’ın İnglitere Premier Lig ekiplerinden Arsenal’dan transfer ettiği Lucas Torreira, sarı-kırmızlı takımın hedefinin lig şampiyonluğu ve Avrupa kupalarına katılmak olduğunu söyledi.

Galatasaray Televizyonu’na açıklamalarda bulunan Uruguaylı futbolcu, sarı-transfer süreci ve hedefleriyle ilgili konuştu.

Sarı-kırmızılı takımın başarısına ve Uruguay Milli Takımı’yla Dünya Kupası’na odaklandığını aktaran Torreira, “Galatasaray çok büyük bir kulüp. Transferin son gününde çok büyük isimler geldi ve bizimle beraber çalışmaya başladılar. Galatasaray’ın hedefi şampiyon olmaktır, ismine yakışan budur. Zaten biz de bunun için mücadele edeceğiz. Daha sonra Avrupa’ya gidelim, Avrupa’da mücadele edelim. Bu şekilde olması için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Zaten her oyuncu Galatasaray’a geldiğinde böyle yapmalı. Biz de bunu yapmaya hazırız. Bu sezon taraftarlar çok mutlu olsunlar diye uğraşacağız. Bu mutluluğu onlara vermek için çalışacağız. Umarım ki mutlu olurlar ve bizi yalnız bırakmazlar” diye konuştu.

Gazete Pencere'yi Google'da Takip Et

Scroll to Top