Abdullah Biricik

Abdullah Biricik

TORRENT YENİ BAŞKANA MESAJ

Dün Galatasaray’da Başkan adayları zamanla yarıştı.

Saat 17:00’de teslim edilmesi gereken listeler için amansız bir koşuşturmaca vardı.

Daha önce Metin Öztürk ile Eşref Hamamcıoğlu arasında geçmesi beklenen yarışa son anda Dursun Özbek dahil olmuş, Metin Öztürk’ü de kendi tarafına çekmişti.

Hatta Eşref Hamamcıoğlu’na da davette bulunmuş ancak istediği yanıtı alamamıştı.

Her iki adayın sunduğu listelerden sonra seçim yarışı başladı.

Eşref Hamamcıoğlu ile Dursun Özbek arasında kıyasıya bir rekabet yaşanacak.

Hamamcıoğlu’nun listesinde Osman Kocaman, Murat Karaman ve Emre Mısırlı gibi isimler dikkat çekerken,

Özbek’in listesinde Metin Öztürk, Cemal Özgörkey ve Dikran Gülmezgil gibi önemli isimler yer aldı. İsmi basında sık sık geçen Ali Yüce listede yer almazken yine ismi çok sık telafuz edilen Erden Timur listede yer almamasına rağmen basın toplantısında yer aldı ve Sportif A.Ş’de aktif görev alacağı bilgisine ulaşıldı.

Seçim ve seçim süreci ile ilgili detaylı analiz ve yorumları ilerleyen günlerde köşemde paylaşacağım.

      Seçim sonucu Galatasaray’ın geleceği açısından oldukça önemli.

Kabus gibi geçen sezondan sonra yeni yönetimin Teknik Direktör tercihi, futbolcu transferleri ve ortaya koyacağı vizyon, Galatasaray’ın sadece bir sezonunu değil geleceğini de belirleyecek.

Florya ve Kemerburgaz ile ilgili izlenecek yol haritası, Galatasaray’ın medya kuruluşları ve TFF’deki dışlanmışlığına karşı atılacak adımlar yönetimin ve Galatasaray’ın geleceğini belirleyecek.

Özellikle belirttiğim konularda büyük vaatlerle seçilen Burak Elmas’ın kısa vadede yaşadığı hüsranın sebepleri iyi analiz edilmeli, izlenecek olan yol haritası bu analizler ışığında belirlenmelidir.

     Yeni seçilecek yönetimi spor kamuoyu ve taraftarlar merakla bekliyor.

En çok merak eden de şüphesiz Domenec Torrent!

Türkiye’deki ve Galatasaray’daki geleceği yeni gelecek Başkana bağlı olan Torrent, devam edebilmek için yeni gelen Başkana önemli mesajlar veriyor!

*

Ligin son maçında Antalyaspor deplasmanında 1-1’lik zafer elde eden Domenec Torrent, gelecek yönetime “benimle devam edin” diyor!

*

Galatasaray’ın kümede tutmayı başaran Torrent, “benimle devam edin” diyor!

*

Transfermarket’in resmi verilerine göre 71 milyon Euro olan 25 yaş altı genç oyuncular ve toplamda 104.2 milyon Euro olan kadro için yetersiz mesajı verip, alınan başarısız sonuçlardan sonra “bu kadroyu ben kurmadım” diyerek “benimle devam edin” diyor!

*

Ligde iddiasız olunmasına rağmen U17 ve U19’da dahil olmak üzere genç oyunculara şans vermeyerek “benimle devam edin” diyor!

*

Sözleşmesi bitecek olan ve Galatasaray’da bir daha forma giymeyecek olan oyunculara şans verdiği için “benimle devam edin” diyor!

*

Galatasaray gibi sürekli kazanması gereken bir takıma savunma odaklı bir futbol felsefesi benimsetmeye çalıştığı için “benimle devam edin” diyor!

*

İstenmediğimi bildiğim ve menajerimle bu konuda görüşülmesine rağmen kalmakta ısrar edebildiğim için “benimle devam edin” diyor!

*

Anadolu Kulüpleri ile oynarken dahi topun üstünlüğünü rakibe verebildiğim için “benimle devam edin” diyor!

*

Tüm eleştirilere rağmen bildiğimi okuduğum, yanlışlarımda ısrar etmeyi başarabildiğim için “benimle devam edin” diyor!

Yeni gelen yönetim Torrent’in verdiği mesajlara kayıtsız kalmamalı;  İspanyolların, İngilizlerin ve üst düzey liglerin 59 yaşına kadar keşfedemediği ama Işıtan Gün ve Burak Elmas’ın Türkiye’ye getirtebildiği Domenec Torrent’in geleceğini, bu önemli mesajlara göre belirlemelidir…

Önceki ve Sonraki Yazılar
Abdullah Biricik Arşivi