TORRENT’İN YERİNE NURİ ŞAHİN

TORRENT’İN YERİNE NURİ ŞAHİN
Tarihinin en kötü sezonunu geçiren Galatasaray'da Terim'in yerine gelen Torrent de takıma çare olamadı. İspanyol çalıştırıcı sadece 1.17 puan ortalamasıyla tarihin en kötüsü oldu. Sarı-kırmızılılarda yeni başkan kim olursa...

Tarihinin en kötü sezonunu geçiren Galatasaray'da Terim'in yerine gelen Torrent de takıma çare olamadı. İspanyol çalıştırıcı sadece 1.17 puan ortalamasıyla tarihin en kötüsü oldu. Sarı-kırmızılılarda yeni başkan kim olursa olsun Domenec Torrent ile yollar ayrılacak. Galatasaray'da başkan adayları Eşref Hamamcıoğlu ve Metin Öztürk'ün yeni hoca adayları da belli olmaya başladı.

Torrent, Galatasaray'ı en az beş maçta çalıştıran teknik direktörler arasında en düşük puan ortalamasının sahibi oldu. 12 maçta alınan 14 puan ve 1.17 puan ortalaması ile tarihin en başarısız teknik adam performansına imza atan İspanyol teknik adam ile kulübün yeni başkanı kim olursa olsun yollar ayrılacak.

30 Nisan 2022'de gerçekleşmesi beklenen Olağanüstü Seçimli Genel Kurul'da göreve talip olan adaylar Metin Öztürk ve Eşref Hamamcıoğlu, Torrent ile çalışmayacak.

1.5 milyon Euro'luk tazminatı bulunan Torrent ile indirime gitmesi için uzlaşma yoluna gidilecek.

Antalyaspor ile gösterdiği muazzam performans ile ligin ikinci yarısına damga vuran Nuri Şahin, Galatasaray'ın bir numaralı hedefi haline geldi.

Sarı-kırmızılılarda başkan adayı Metin Öztürk, Nuri Şahin'i listesinin başına yazdı. Öztürk, Antalyaspor'un başında tarihi bir performans sergileyen Nuri Şahin'e takımı emanet etmeyi planlıyor.