‘Tosuncuk’ mahkemede medyayı suçladı: Şirketin içini boşalttığım iddiası medyanın kışkırtması

‘Tosuncuk’ mahkemede medyayı suçladı: Şirketin içini boşalttığım iddiası medyanın kışkırtması
Çiftlik Bank ana davasında tutuklu bulunan ‘Tosuncuk’ lakaplı Mehmet Aydın ve ağabeyi Fatih Aydın’ın da aralarında bulunduğu 20 sanığın davasında iki kardeşin tutukluluk halinin devamına karar verildi.Anadolu 6. Ağır Ceza...

Çiftlik Bank ana davasında tutuklu bulunan ‘Tosuncuk’ lakaplı Mehmet Aydın ve ağabeyi Fatih Aydın’ın da aralarında bulunduğu 20 sanığın davasında iki kardeşin tutukluluk halinin devamına karar verildi.

Anadolu 6. Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki görülen 3 ayrı duruşmaya tutuklu sanıklar Mehmet Aydın ve ağabeyi Fatih Aydın, Ses ve Görüntülü Bilişim Sistemi’yle (SEGBİS) bağlandı. Tutuksuz sanıklar Niyazi Karakoç ve Cafer Çolak’ın da katıldığı duruşmada, sanık avukatları hazır bulundu.

Tutuklu sanık Mehmet Aydın, “Kayyum atandıktan sonra 90 iş günü içerisinde müştekilere parası iade edilecekken şirkete el konulduğu için ödeme yapılamamıştır. Medyanın kışkırtmasıyla müştekiler yaptıkları şikayet yüzünden şirkete el konulunca ana para iadelerini kolaylıkla alacakken paralarını da alamamışlardır” ifadelerini kullandı.

Firari sanık Cengiz Samur’un beyanının istinabe yoluyla dinlenilmesi talebinin kabulüne karar veren heyet, bilirkişi raporunun hazırlanmasının beklenmesine karar verdi. Duruşma ertelendi.