Trabzon Adana’da kayboldu

Trabzon Adana’da kayboldu
Süper Lig’in 6. haftasının kapanışında Trabzonspor deplasmanda Adana Demirspor’a 3-2 mağlup oldu. 5 gollü nefis maçta Adana Demirspor uzatmalarda bulduğu golle 3 puanın sahibi oldu.Avrupa Ligi’nden mağlubiyetle dönen bordo...

Süper Lig’in 6. haftasının kapanışında Trabzonspor deplasmanda Adana Demirspor’a 3-2 mağlup oldu. 5 gollü nefis maçta Adana Demirspor uzatmalarda bulduğu golle 3 puanın sahibi oldu.

Avrupa Ligi’nden mağlubiyetle dönen bordo mavililer zorlu Adana deplasmanında 2 kez geriye düşmesine rağmen maçı bırakmadı. Seyir zevki oldukça yüksek olan maçta karşılıklı net fırsatlar kaçtı. Adana Demirspor seyircisi önünde oldukça etkili bir oyun ortaya koyarken farkı açmayı başaramadı.

Özellikle ilk yarı mahkum bir oyun oynayan Trabzonspor ikinci yarıda Hamsik ve Abdülkadir Ömür hamleleri ile maça ortak olmaya çalıştı. Mücadelenin son bölümünde sahneye çıkan Umut Bozok ligdeki ilk golünü atarken Trabzonspor’u maça ortak etti: 2-2.

Ancak Adana 3 puanı bırakmadı. Uzatmalarda stoperi Samet Akaydın ile durumu 3-2 yapan Adana Demirspor sahadan galibiyetle ayrılmayı başardı. Bu sonucun ardından Trabzonspor 10 puanda kalırken, Adana Demirspor puanını 13’e yükseltti. Bordo mavililer gelecek hafta sahasında Gaziantep FK ile Adana Demirspor ise Antalyaspor ile deplasmanda oynayacak.