Trabzon işi 6 dakikada bitirdi

Trabzon işi 6 dakikada bitirdi
Lider Trabzonspor, Galatasaray'ı son 10 dakikada bulduğu gollerle 2-1 mağlup etti! Kötü gidişatını engelleyemeyen Galatasaray üst üste dördüncü mağlubiyetini yaşarken 27 puanda kaldı. Trabzonspor ise puanını 54'e yükseltti.Sarı-kırmızılılar...

Lider Trabzonspor, Galatasaray'ı son 10 dakikada bulduğu gollerle 2-1 mağlup etti! Kötü gidişatını engelleyemeyen Galatasaray üst üste dördüncü mağlubiyetini yaşarken 27 puanda kaldı. Trabzonspor ise puanını 54'e yükseltti.

Sarı-kırmızılılar 31. dakikada VAR incelemesi sonrasında penaltı kazandı. Cicaldau penaltı vuruşunda hata yapmadı ve Galatasaray'ı 1-0 öne geçirdi. Golden dakikalar sonra Berkan'ın şutu Trabzonspor savunmasına çarpıp yön değiştirirken Uğurcan harika bir kurtarış yaptı.

Trabzonspor 84. dakikada Bakasetas'ın sert şutuyla ilk golünü buldu ve skora denge geldi.

90.dakikada Fatih Öztürk'ün pasında Taylan büyük bir hata yaptı, Visca topu kaptı, bu futbolcu harika bir gole imza attı: 2-1.

Stat: Nef
Hakemler: Atilla Karaoğlan, Bahattin Duran, Tarık Ongun
Galatasaray: Fatih, Boey (Yedlin dk. 88 ?), Marcao, Nelsson, Ömer Bayram, Taylan, Emre Kılınç (Morutan dk. 88 ?), Kerem, Berkan, Cicaldau (Feghouli dk. 71), Halil (Babel dk. 62)
Teknik Direktör: Domenec Torrent
Trabzonspor: Uğurcan, Peres, Denswil (Siopis dk. 46), Hugo, Puchacz, Dorukhan (Yunus dk. 78), Berat (Ahmetcan dk. 46), Visca, Nwakaeme, Bakasetas, Cornelius
Teknik Direktör: Abdullah Avcı
Goller: Cicaldau (dk. 31 pen.) (Galatasaray), Bakasetas (dk. 84), Visca (dk. 90) (Trabzonspor)