TRABZON’A KONYA FRENİ 2-2

TRABZON’A KONYA FRENİ 2-2
Trabzonspor ile Konyaspor, 2-2 berabere kaldı. Bordo-mavililerin gollerini penaltıdan Bakasetas ve yine penaltıdan Trezeguet kaydederken Konyaspor'un golleri Mame Diouf'tan geldi. Bordo-mavililer, Diouf'un ikinci golüne elle oynama olduğu...

Trabzonspor ile Konyaspor, 2-2 berabere kaldı. Bordo-mavililerin gollerini penaltıdan Bakasetas ve yine penaltıdan Trezeguet kaydederken Konyaspor'un golleri Mame Diouf'tan geldi. Bordo-mavililer, Diouf'un ikinci golüne elle oynama olduğu gerekçesiyle itiraz ederken; Zorbay Küçük 87'de verdiği penaltı kararını, pozisyon öncesinde elle oynama olduğu gerekçesiyle VAR incelemesi sonucu iptal etti.

Mücadelede perde 14. dakikada açıldı. Kazanılan penaltı vuruşunda Bakasetas, Trabzonspor'u 1-0 öne geçirdi.

Dakikalar 27'yi gösterdiğinde hakem Zorbay Küçük bir kez daha beyaz noktayı gösterdi. Bu kez topun başına geçen Trezeguet skoru 2-0'a getirdi.

İlk yarının son anlarında Mame Biram Diouf harika bir gol attı. 45+8. dakika oynanırken topu rakibinden şık bir şekilde kurtaran tecrübeli golcü ceza sahası dışından sert şutla farkı da 1'e indirdi: 2-1

Mame Biram Diouf 54. dakikada kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydetti. Trabzonsporlu oyuncular bu golde elle oynama olduğu gerekçesiyle uzun süre itirazda bulundu.

82. dakikada Konyaspor 10 kişi kaldı. 79. dakikada ilk sarı kartını gören Uche Ikpeazu 82'de ikinci sarı kartını gördü ve Konyaspor 10 kişi kaldı.

87. dakikada Zorbay Küçük bir kez daha beyaz noktayı gösterdi ve Trabzonspor penaltı kazandı. VAR'dan gelen uyarı sonucu pozisyonu inceleyen Küçük, faulden önce elle oynama olduğu gerekçesiyle penaltı kararını iptal etti.

Stat: Akyazı
Hakemler: Zorbay Küçük, Volkan Ahmet Narinç, Hakan YemişkenTrabzonspor: Uğurcan Çakır, Hüseyin Türkmen (Larsen dk. 60), Bartra, Hugo, Denswil (Djaniny dk. 68), Gbamin, Hamsik (Bardhi dk. 80), Bakasetas, Abdulkadir Ömür (Yusuf Erdoğan dk. 46), Trezeguet, Gomez (Umut Bozok dk. 60)
Teknik Direktör: Abdullah Avcı
Konyaspor: Sehic, Ahmet Oğuz (Cebrail Karayel dk. 35), Adil Demirbağ, Calvo, Guilherme, Bruno Paz (Uche dk. 35), Mıchalak (Oğulcan dk. 80), Soner, Amir Hadziahmetovic, Zymer Bytygi (Uğurcan Yazgılı dk. 85 ?), Mame Diouf
Teknik Direktör: İlhan PalutGoller: Bakasetas (dk. 14 pen.), Trezeguet (dk. 27 pen.) (Trabzonspor), Mame Duouf (dk. 45+7 ve 55 ) (Konyaspor)
Kırmızı Kart: Uche (dk. 81) (Konyaspor)