TRABZON’DA ÇİFTE KUPA HEYECANI

TRABZON’DA ÇİFTE KUPA HEYECANI
Süper Lig'de, şampiyonluk için gün sayan Trabzonspor, 10. kez Ziraat Türkiye Kupası'nı müzesine getirerek, sezonu çifte kupayla tamamlamak istiyor.Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final ilk maçında Y. Kayserispor ile bugün saat 20.30'da...

Süper Lig'de, şampiyonluk için gün sayan Trabzonspor, 10. kez Ziraat Türkiye Kupası'nı müzesine getirerek, sezonu çifte kupayla tamamlamak istiyor.

Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final ilk maçında Y. Kayserispor ile bugün saat 20.30'da Medical Park Stadyumu'nda karşılaşacak olan Trabzonspor, çift maç eleme usulüne göre oynanacak olan karşılaşmadan galip ayrılarak Kayseri'ye avantajlı skorla gitmeyi planlıyor.

En son 2019-2020 sezonunda Ziraat Türkiye Kupası'nı müzesine getiren bordo-mavililer 27 Ocak 2021'de Abdullah Avcı yönetiminde ise Medipol Başakşehir'i 2-1 yendiği müsabakada Süper Kupa'yı müzesine getirmişti. Bu kupa, Abdullah Avcı'nın bordo-mavili takımda kariyerinin ilk kupası olmuştu.

Süper Lig'de şampiyonluk yarışında en yakın rakibi Fenerbahçe ile arasında 11 puanlık fark bulunan Trabzonspor, şampiyonluk için gün sayarken, Ziraat Türkiye Kupası'nı da kazanarak çifte kupa ile sezonu tamamlamayı hedefliyor.