TRABZON’DA ŞAMPİYONLUK TÜRKÜSÜ

TRABZON’DA ŞAMPİYONLUK TÜRKÜSÜ
Trabzon’da yerel gazeteler, Süper Lig’in 27. haftasında deplasmanda Göztepe’yi 3-1 yenen Trabzonspor’a övgü yağdırdı.Karadeniz gazetesi, ilk sayfasında bordo-mavililerin gol sevinci yaşadığı fotoğrafı ile “Fırtına...

Trabzon’da yerel gazeteler, Süper Lig’in 27. haftasında deplasmanda Göztepe’yi 3-1 yenen Trabzonspor’a övgü yağdırdı.
Karadeniz gazetesi, ilk sayfasında bordo-mavililerin gol sevinci yaşadığı fotoğrafı ile “Fırtına şampiyonluğa adım adım gidiyor” başlığını kullandı.
Karadeniz’de Son Nokta gazetesi de ilk sayfasında “Fırtına şampiyonluğa koşuyor” ve arka sayfasında “8. şampiyonluk için kaldı 7 final maçı”, “Meşaleleri yakın şampiyonluk yakın” başlıkları ile galibiyeti okuyucularına duyurdu.

Karadeniz’den Günebakış gazetesi ise ilk sayfasında “ Trabzonspor şampiyon gibi döndü”, son sayfasında “Bordo mavililer, 3 aylık aranın ardından fırtına gibi geri döndü” başlığıyla sunduğu galibiyet haberinde, “Trabzonspor göz kamaştırıyor”, “Geliyor şampiyonluk geliyor” ifadelerine yer verdi.
Kuzey Ekspres gazetesi ilk sayfasında “Şampiyonluğa 7 kaldı”, arka sayfasında ise “İzmir’in dağlarında çiçekler değil goller açtı”, “Fırtına kaldığı yerden” başlıklarını kullandı.

Taka gazetesi de ilk sayfasında “Trabzonspor lige verilen aranın ardından şampiyonluk yolunda bir 3 puan daha aldı”, “Bu fırtınayı çok özledik” başlığını attı.