TRABZONSPOR ROMA’YA TAKILDI

TRABZONSPOR ROMA’YA TAKILDI
UEFA Avrupa Konferans Ligi Play-Off Turu ilk maçında Trabzonspor, Roma'ya 2-1 mağlup oldu. Roma'nın gollerini Pellegrini ve Shomurodov atarken Fırtına'nın tek golünü Cornelius kaydetti. Bordo-Mavililer tur şansını Roma'ya bıraktı.55.dakikada...

UEFA Avrupa Konferans Ligi Play-Off Turu ilk maçında Trabzonspor, Roma'ya 2-1 mağlup oldu. Roma'nın gollerini Pellegrini ve Shomurodov atarken Fırtına'nın tek golünü Cornelius kaydetti. Bordo-Mavililer tur şansını Roma'ya bıraktı.
55.dakikada Roma, sol kanattan geldi. Ceza sahasına yapılan ortada kaptan Pellegrini top vurdu ve Roma'yı 1-0 öne geçirdi.

  1. dakikada Trabzonspor, Cornelius'un golüyle maça yeniden eşitlik geldi. Sağ kanattan gelişen atakta Bruno Peres'in ceza sahasına yaptığı ortada Cornelius topa mükemmel yükseldi ve düzgün bir kafa vuruşuyla topu filelere gönderdi: 1-1
    Kullanılan köşe vuruşunda Ibanez'in kafa vuruşu direkten geri döndü, Shomurodov'un tamamladığı top Edgar'a da çarptı ve ağlarla buluştu: 1-2.
    AYNI 11…
    Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, ligde 5-1 kazandıkları Yeni Malatyaspor maçının ilk 11’inde değişikliğe gitmedi. Deneyimli teknik adam, Roma karşısına da aynı 11 ile çıkarak, kadro istikrarını sürdürdü.
    SİOPİS KADROYA ALINMADI
    Trabzonspor’da dün kente gelen yeni transfer Siopis, lisansı çıkartılıp UEFA listesine bildirilmesine rağmen maç kadrosunda yer almadı. Takımla hiç antrenmana çıkmayan oyuncuyu, teknik direktör Abdullah Avcı maç kadrosuna dahil etmedi. Bu arada Yunan oyuncu, karşılaşmayı tribünden takip etti.
    TARAFTARLAR YALNIZ BIRAKMADI
    Trabzonsporlu taraftarlar, Roma karşılaşmasında takımlarını yalnız bırakmadı. Belirlenen kapasitenin tamamına yakınını dolduran taraftarlar, maç öncesi ısınmak için sahaya çıkan bordo-mavili oyunculara da tezahüratlarla moral verdi.
    ‘YAKARIM ROMA’YI’ GÖNDERMESİ
    Trabzonspor’un Roma ile oynayacağı karşılaşma öncesi takımlar sahada ısınırken stat hoparlörlerinden Ebru Gündeş’in ‘yakarım Roma’yı’ da sözlerinin yer aldığı şarkının tekrar tekrar çalması dikkat çekerken, taraftarlar da kısa süreli bu şarkıya eşlik etti.