TRANSFER BORSASI çok hızlı AÇILDI

TRANSFER BORSASI çok hızlı AÇILDI
Süper Lig'de şampiyonluk yarışı ile Avrupa'ya gitme ve kümede kalma mücadelesi devam ederken, kulüpler bir taraftan da gelecek sezonun kadrolarını oluşturmak için çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.Koronavirüs pandemisi...

Süper Lig'de şampiyonluk yarışı ile Avrupa'ya gitme ve kümede kalma mücadelesi devam ederken, kulüpler bir taraftan da gelecek sezonun kadrolarını oluşturmak için çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Koronavirüs pandemisi ile birlikte zaten sıkıntıda olan ekonomileri daha ağır yara alan büyük kulüpler genellikle bonservisi elinde olan oyunculara yöneliyor. Sezon sonunda Türkiye'den birçok futbolcunun serbest oyuncu statüsüne geçecek olmasıyla birlikte transfer yarışının da kızışması bekleniyor.
FENERBAHÇE'DEN MERT HAKAN YANDAŞ'A 4 YILLIĞINA 48 MİLYON TL
Gelecek sezonun kadrosunu belirlemek adına çalışmalarını hızlandıran Fenerbahçe, sezon sonunda Demir Grup Sivasspor ile sözleşmesi sona erecek Mert Hakan Yandaş ile anlaşmaya vardı. Mert Hakan Yandaş'ın daha önce Galatasaray ile anlaştığı yönünde haberler çıkarken, devreye giren sarı-lacivertliler, 25 yaşındaki orta saha oyuncusu ile seneliği 12 milyon TL'den 4 yıllık anlaşmaya vardı. Sarı-lacivertlilerin, yıldız oyuncuya 10 milyon TL de imza parası ödemesi bekleniyor. Ayrıca, genç oyuncunun primlerle birlikte kazanacağı para, 50 milyon TL'yi bulabilir.
N'SAKALA BEŞİKTAŞ'A, CANER ERKİN FENERBAHÇE'YE
Beşiktaş ise gelecek sezon için ilk transferini Aytemiz Alanyaspor ile sözleşmesi sona erecek Fabrice N'Sakala'yı kadrosuna katarak yaptı. Gelecek sezon daha düşük bir bütçeyle yola devam etmek isteyen siyah-beyazlılarda Caner Erkin'in takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Beşiktaş, bu bölge için Alanyaspor'da forma giyen N'Sakala ile anlaşmaya vardı. Pandemi arasının ardından yeniden start alan Süper Lig'de Sergen Yalçın sol bekte 2 maçta Rıdvan Yılmaz'a forma şansı vermişti.
Söz konusu 2 haftada formasını genç oyuncu Rıdvan Yılmaz'a kaptıran Caner Erkin, N'Sakala transferinin de gerçekleşmesiyle eski kulübü Fenerbahçe ile temaslarını sıklaştırdı. Siyah-beyazlı kulüpten Caner Erkin'e yıllık 300 bin Euro artı bonuslar şeklinde bir teklif yapıldığı biliniyor. Bu ücreti az bulan Caner Erkin'in Fenerbahçe'ye transfer olması bekleniyor.