Tribünün muhalefet şerhi; OLUR BÖYLE MAÇLAR...

Önce “oynamadan üç puan aldınız”, “Rize sizden iyiydi” diyen rakip takım taraftarlarına cevabımı vereyim; “Evet dün çok iyi değildik. Ama bu hava koşullarında ve Sumudica’nın teknik direktörlüğünde güçlenen Rizespor’a karşı kazanmamız önemliydi. Ne derler, ’hep iyi oynayamazsın, kötü oynadığında da kazanmayı bileceksin’. Aynen öyle oldu dün. Sizinle iki hafta sonra görüşürüz. Nokta.”

Gelelim kendi içimizdeki notlara; Geçen hafta Szalai’ye (Niye kimse Atila demiyor, bilmiyorum) bayılmıştım ama içimde “acaba haftaya aynı başarıyı gösterebilir mi?” diye bir şüphe de vardı.
Neyse ki dün akşam da muazzam oynadı. Defansta aranan kan bulunmuştur.

Diğer yeni isim Osayi ile ilgiliı konuşmak için erken, ancak umut verdi diyebilirim. Güzel çalım atıyor, severiz çalımcı oyuncuları… Mert Hakan Yandaş ve Sosa’yı yazmaktan usanıyorum yavaş yavaş. Mert Hakan, güzel kardeşim, bir kere daha söylüyorum, böyle devam eder, takıma katkı veremezsen Alper Potuk, Mehmet Ekici gibi sana da güle güle deriz. Sosa da ne yazık ki beklediğimiz futbolu oynamıyor. Bilmiyorum farkettiniz mi, Valencia ne zaman kötü oynasa gol atıyor. Dün de etkisizdi ancak muazzam bir frikik golü attı. Sonuç olarak, dün akşam muhteşem oynamasa da Fenerbahçe kazanmayı bildi, olur bazen böyle…

Önceki ve Sonraki Yazılar
İbrahim Can Arşivi