Tribünün muhalefet şerhi; YOKLUK İÇİNDE VARLIK….

Dün akşam enteresan bir maç izledik. Fenerbahçe 85 dakika neredeyse sıfır pozisyon şansı verdi rakibine, ancak Antalyaspor’un ilk tehlikeli atağının dönüşünde golü buldu. Sonrasında yine aynı senaryo gerçekleşti ve fark ikiye çıktı.
Pereira’yı geldiğinden beri çok eleştirsem de hakkını vermek lazım. 1- Defans sorunu tamamen çözülmüş gibi gözüküyor. Defans üçlüsü daha şimdiden neredeyse her pozisyonda doğru zamanlama ile doğru hamleyi yapıyor. 2- Takım yıllar sonra ilk defa gerçekten önde basıyor, dolayısıyla maçın çoğu kısmı Fenerbahçe’nin kontrolü altında geçiyor. 3- Bireysel performanslarda çok ciddi iyileşmeler var, Ferdi, Tisserand, Nazım aynı zamanda da 2 maçtır oynattığı gençler Arda ve Muhammet çok iyiler. Szalai böyle giderse hepimizin kahramanı olacak. Tribünlere dönüp, kollarını sallayarak “haydi haydi” demiyor mu, coşuyoruz vallahi.

Ancak, hala problem var. Takım, oyunu ne kadar kontrol altında tutsa da pozisyona girmekte zorlanıyor. Tabi bu kadar oyuncunun sakatlığının bunda bir hayli etkisi vardır. Bir de hala santraforumuz yok. Samatta’yı kimi arkadaşlarımız bu akşam ıslıkladı, susturduk onları ama böyle giderse bırakın susturmayı biz de onlara katılırız. Neyse bekliyoruz bakalım, Ali Başkan üç hatta dört transfer dedi. Bu hafta müjdeyi alırız diyoruz.

Şimdi önümüzde Perşembe günü önemli bir maç var. Bakalım bu yokluk içinde tekrardan varlık çıkartabilecek mi Perreira…Bu arada Pereira’nın gol sevinci de efsane. Özlemişiz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
İbrahim Can Arşivi