Trump iyileşince cesaretlendi

Trump iyileşince cesaretlendi
Geçen hafta Covid-19 tespit edildikten sonra alelacele hastaneye kaldırılan ABD Başkanı Donald Trump hastaneden taburcu edildi. Önceki gün hastane önünde araçla tur atarak insanların sağlığını riske atan Trump, “Covid-19’dan...

Geçen hafta Covid-19 tespit edildikten sonra alelacele hastaneye kaldırılan ABD Başkanı Donald Trump hastaneden taburcu edildi. Önceki gün hastane önünde araçla tur atarak insanların sağlığını riske atan Trump, “Covid-19’dan korkmayın” diyerek ABD’lilere “dışarı çıkın” çağrısında bulundu.
Koronavirüs tedavisi görmek için üç gün hastanede kaldıktan sonra Beyaz Saray’a dönen ABD Başkanı Donald Trump, ne hissettiği sorulduğunda “Gerçekten iyi” yanıtını verdi. Bulunduğu askeri hastaneden taburcu olduktan sonra helikopterden inerken maske takan Trump, Beyaz Saray merdivenlerini çıktıktan sonra maskesini çıkardı ve maskesiz şekilde Beyaz Saray’a giriş yaptı.
DIŞARI ÇIKIN ÇAĞRISI YAPTI
Trump yayınladığı videoda, “Sizi ele geçirmesine izin vermeyin. Ondan korkmayın. Geri dönüyoruz, göreve geri dönüyoruz. Ön saflarda olacağız. Hayatınıza hakim olmasına izin vermeyin. Dışarı çıkın, dikkatli olun” dedi. Virüse yakalandıktan 3 gün sonra hastaneden taburcu edilen Trump’ın 14 günlük karantinasını doldurmamış olması ise tepki topladı.