Trump Türk öğrencinin fotoğrafıyla ‘Kim için sevindim” mesajı verdi

Trump Türk öğrencinin fotoğrafıyla  ‘Kim için sevindim” mesajı verdi
ABD Başkanı Donald Trump Kim Jong-un’un 10 günlük sessizliğin ardından Kuzey Kore medyasında yayınlanan görüntülerini paylaşan Malezya’da yaşayan Türk öğrenci Lokman Karadağ’ın tweet’ini alıntılayıp bir açıklama...

ABD Başkanı Donald Trump Kim Jong-un’un 10 günlük sessizliğin ardından Kuzey Kore medyasında yayınlanan görüntülerini paylaşan Malezya’da yaşayan Türk öğrenci Lokman Karadağ’ın tweet’ini alıntılayıp bir açıklama yaptı. ABD Başkanı Kim Jong-un’un fabrika açılışındaki fotoğraflarına ilişkin “Onun geri döndüğünü ve iyi olduğunu görmekten memnunum” yorumunu yaptı.
‘YÜRÜYÜŞÜ TUHAF’
Ortada görünmeyince sağlığının iyi olmadığı hatta öldüğü yönünde spekülasyonlar ortaya atılan Kim Jong-un için Güney Kore Devlet Başkanlığından (Mavi Ev) isminin açıklanmasını istemeyen üst düzey bir yetkili, hükümetin, Kim’in herhangi bir ameliyat veya tıbbi müdahale geçirmediğini belirlediğini iddia etti. Kim’in ortaya çıkması, hakkındaki spekülasyonları sonlandırırken, bazı yorumcular, Kim’in yürüyüşünde bir tuhaflık olduğu değerlendirmesinde bulunmuştu.