Tuğçe Kazaz yine CHP'yi hedef aldı, Erdoğan'ı övdü: "LGBT'yi destekleseydi el üstünde taşırdınız"

Tuğçe Kazaz yine CHP'yi hedef aldı, Erdoğan'ı övdü: "LGBT'yi destekleseydi el üstünde taşırdınız"
Eski manken Tuğçe Kazaz, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı öven yeni bir video paylaştı. Kazaz, CHP'yi hedef alarak "Erdoğan LGBT'yi desteklese, CHP'nin yaptıklarını yapsa el üstünde taşırdınız" ifadelerini...

Eski manken Tuğçe Kazaz, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı öven yeni bir video paylaştı. Kazaz, CHP'yi hedef alarak "Erdoğan LGBT'yi desteklese, CHP'nin yaptıklarını yapsa el üstünde taşırdınız" ifadelerini kullandı.

Kazaz, CHP'yi hedef aldığı paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Erdoğan LGBTI'yi destekleseydi, PKK devletinin kurulmasına izin verseydi, CHP'nin yaptıklarını yapıyor olsaydı siz onu el üstünde taşırdınız. Bütün bu yaptığı siyasetlerde de 'Oo ne kadar iyi yapıyor adam' derdiniz. Ya çıkın bu algıdan, çıkın. Adamı sadece Müslüman olduğu için bütün bu kesim nefretle, düşmanlıkla indirmeye çalışıyor. Bu korkusundan, İslam'a karşı bu kadar doldurulmasından, İslam'ı bu kadar karanlık görmesinden dolayı. Onun için ülkenin hayrına hangisi, kim... Kimse bunu görmüyor. Adam geldiği günden beri ne 15 Temmuz'u kaldı, ne Gezi'si kaldı, ne 17-25 Aralık'ı kaldı, ne muhtıraları kaldı, ne hapse atılması kaldı, bir sürü baskı yedi. Kendinizi yerine koyun. Bu kadar çok hakarete, aşağılamaya, saldırıyı yeseniz, her gün sistematik olarak yeseniz ve ülke dışındaki ve içindeki düşmanlarınızdan yeseniz, kendi halkınızdan yeseniz ne yaparsınız?"