Tükürdüğü suratı yalıyor

Tükürdüğü suratı yalıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Mısır Devlet Başkanı Sisi’nin görüşmesi, iktidarı destekleyenler arasında yıkıma yol açarken muhalefet partilerinin de sert tepkisine neden oldu.Halk TV’de İsmail Küçükkaya’nın sorularını...

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Mısır Devlet Başkanı Sisi’nin görüşmesi, iktidarı destekleyenler arasında yıkıma yol açarken muhalefet partilerinin de sert tepkisine neden oldu.

Halk TV’de İsmail Küçükkaya’nın sorularını yanıtlayan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, canlı yayında Erdoğan-Sisi görüşmesini sert sözlerle eleştirdi. Özel, «Müthiş bir U dönüşü. Bütün tükürdüklerini yalıyor, tükürdüğü suratı yalıyor” dedi.


CHP Sözcüsü Faik Öztrak, Twitter’da, “Anadolu’da güzel bir söz vardır: “Siyasette adama kirlettiği testiden su içirirler” paylaşımını yaptı. Öztrak, MYK sonrası açıklamasında ise “Erdoğan giderayak, diline dış politikada bir ‘sil baştan’ sözü doladı. Anlaşılan beyefendi bu sefer de sevgili Şebnem Ferah’ın şarkı sözlerini aşırmaya niyetli” dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, “Rabia işareti de tarih oldu. Önce darbeci Sisi idi, şimdi dostum Sisi oldu” tepkisini gösterirken DP Genel Başkanı Gültekin Uysal, “Ar damarı olmuş kâr damarı!” ifadesini kullandı.