Türk Metal ‘EMEK DOSTLARI’ ödül töreni düzenledi: Yavuz Oğhan'a ödül

Türk Metal ‘EMEK DOSTLARI’ ödül töreni düzenledi: Yavuz Oğhan'a ödül
Türk Metal Sendikası ilkini 2018 yılında düzenlediği Emek Dostları Ödül Töreni’nin dördüncüsünü Ankara’da düzenledi. Törende sendikanın faaliyetlerine katkı veren akademisyenler ile yine sendikanın faaliyetlerini sayfalarına...

Türk Metal Sendikası ilkini 2018 yılında düzenlediği Emek Dostları Ödül Töreni’nin dördüncüsünü Ankara’da düzenledi. Törende sendikanın faaliyetlerine katkı veren akademisyenler ile yine sendikanın faaliyetlerini sayfalarına ve ekranlarına taşıyan gazeteciler ve televizyonculara ödüller verildi.

Ödül töreninde bir konuşma gerçekleştiren Genel Başkan Pevrul Kavlak, Türk Metal’in, 130 bin üyesini kapsayan ve Türkiye’nin en büyük grup toplu iş sözleşmesi sürecinden zaferle çıktığını belirterek sendikanın sürece nasıl hazırlandığı anlattı.

Emek Dostları Ödül Töreni’nde Gazete Pencere Genel Yayın Yönetmeni Yavuz Oğhan, akademisyenler Prof. Dr. Faruk Andaç ile Prof. Dr. Yalçın Karatepe; gazeteci Süriye Çatak Tek, Semih Bodur, Seda Gök, Osman Bekar, Yasemin Güler, Bülent Sezgin, Esat Kaplan ile; televizyoncular Engin Yılmaz, Murat Ovucu, Meliha Değirmenci Hoş ile Deniz Gez; uluslararası sendikacı Abdullo Halikov; İtalyan Metal Sendikası FIM-CISL, sağlık emekçileri adına Türk Hemşireler Derneği ve sendikanın basın bürosu eski çalışanlarından Bekir Eroğlu’na ödülleri takdim edildi.